Portes interiors a la carta

PORTES INTERIORS A LA CARTA

 

A Binstal hem creat, a partir d’uns perfils d’alumini, un sistema que permet al professional crear una porta interior pràcticament a la carta.

 

Aquest sistema permet adaptar perfectament l’acabat de la porta a la imatge de l’espai que el professional està creant.  Poden ser tant practicables com corredisses.

 

Els perfils de què disposem per  les fulles són tres i ens permeten fer múltiples combinacions per fer les portes, fins i tot que les dues cares siguin diferents, una necessitat que molt sovint apareix quan aquestes portes separen dos espais de gran contrast o que responen a necessitats enfrontades.

 

 

 

portes a la carta

 

 

 

 

portes a la carta

  

 

A les fulles d'alumini s'hi pot posar vidre, lames, plafons, o qualsevol combinació d’aquests elements ja que disposa d’un travesser que ens permet crear divisions independents.

 

El marc s'acopla amb un sistema telescòpic que permet adaptar-nos a diferents mides d'envà i, si cal es poden arribar a cobrir els premarcs. Cal fer esment que, a més, segons les pròpies necessitats del projecte, el sistema de corredissa pot anar amb guia vista o bé encastada, de manera que no sobresurti. 

 

Absolutament tots els acabats són molt sobris i elegants i no permeten que cap cargol, ni cap altre element antiestètic del marc o les fulles, quedin a la vista.

 

Les seves possibilitats son extraordinàriament àmplies, una qualitat molt apreciada pels creadors més exigents, que valoren la versatilitat a l’hora de triar tancaments interiors.

 

 

portes a la carta

 

 

 

Aprèn sobre els caixons per a persianes.

 

 

Binstal persianes i finestres: Finestres, persianes, finestres de PVC, estalvi energètic, mosquiteres, mosquiteres per finestres, finestres d'alumini, fabricantes ventanas aluminio, ventanas PVC precios.

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES AvÝs Legal | Contacte | Gestiˇ: EmpordÓ Disseny