Persianes graduables

PERSIANES GRADUABLES

 

La principal característica d’aquestes persianes és la possibilitat d’orientar les lames per graduar l’entrada de llum. Són una molt bona protecció solar, idònia pel nostre clima. Això també permet el pas de l’aire i la llum sense ser vist des de l’exterior, fent possible una total discreció a l’interior de la vivenda.

 

L’àmplia gamma de persianes graduables que faciliten l’opció de regular la intensitat de la llum diürna ofereixen una protecció òptima a les agressions produïdes pel sol. Això permet aprofitar tots els aspectes de la llum natural, creant l’ambient més adequat per la llar, augmentant el benestar, confort i seguretat, optimitzant l’estalvi energètic.

 

La instal•lació exterior i les lames orientables permeten una circulació d’aire entre la façana i la finestra que actua com a refrigerador. Per aquest principi, l’estalvi d’energia en climatització és considerable.

 

 persianes graduables

 


Persianes graduables enrotllables

 

Gràcies a l’encaix perfecte de les lames quan la persiana està abaixada, s’aconsegueix l’enfosquiment absolut de l’interior. De la mateixa forma, la persiana pot apujar-se completament i deixar lliure el buit de la finestra.

 

 persianes graduables enrotllables

 

 

Persianes graduables apilables

 

La solidesa i qualitat de les peces que componen alguns models de persiana apilable, així com el senzill mecanisme de manipulació, allarguen la seva vida útil i redueixen la possibilitat de patir un deteriorament per l’ús. A més a més, permeten recobrir àmplies obertures i no precisen tapa de registre al interior, aportant una àmplia flexibilitat constructiva. 

 

persianes graduables apilables

 

 

 

Coneixes les nostres portes interiors a la carta?

 

Binstal persianes i finestres: Finestres, persianes, finestres de PVC, estalvi energètic, mosquiteres, mosquiteres per finestres, finestres d'alumini, fabricantes ventanas aluminio, ventanas PVC precios.

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES Avís Legal | Contacte | Gestió: Empordà Disseny