Home Motion by Somfy

HOME MOTION BY SOMFY

 

Presentem Home Motion by Somfy, un nou concepte de motorització de persianes amb el que ni tan sols t’hauràs de preocupar d’apretar un botó.

 

 motors per persianes somfy

 

La motorització de les persianes és una cosa senzilla, només hem de passar de l’accionament manual a l’elèctric, incorporant un operador a les persianes, cortines o tendals. El sistema de Somfy, a més a més, ofereix l’automatització completa i permet una programació de l’accionament en funció de diferents elements, com la hora, la temperatura exterior o les inclemències del temps.

 

Somfy ofereix un sistema específic per cada aplicació amb avantatges i funcions pròpies del producte. Tots els sistemes Somfy són compatibles entre ells, fet que et permet ampliar la teva instal·lació pas a pas.

 

 motors per persianes somfy

 

Hombre Motion by Somfy aporta:

 

Seguretat: Els automatismes Somfy permeten accionar tots els tancaments de la llar fàcilment amb un sol botó, i una senyal visual i auditiva confirma que tot s’ha tancat correctament. Home Motion by Somfy també inclou la funció de Simulació de Presència, amb la que, si t’absentes uns dies de casa, aconseguiràs que la teva llar es comporti com si hi hagués algú a dins.

 

Intimitat: Home Motion by Somfy permet gestionar la llum natural d’una habitació a través del comandament a distància, amb el que podràs regular l’orientació de les lames de les persianes venecianes. A més a més, amb els automatismes t’estalviaràs repassar si has abaixat totes les persianes abans d’anar a dormir. 

 

 motors per persianes somfy

 

Estalvi energètic i confort: A l’hivern, les persianes s’abaixaran automàticament en fer-se de nit, per mantenir la temperatura de la casa; i a l’estiu, el tendal i les cortines s’accionaran de forma automàtica quan la temperatura de l’habitació pugi. També, en cas d’inclemències del temps, com vent, els tendals es recolliran automàticament, siguis o no a casa.

 

 

 

Descobreix també les persianes graduables.

 

 

Binstal persianes i finestres: Finestres, persianes, finestres de PVC, estalvi energètic, mosquiteres, mosquiteres per finestres, finestres d'alumini, fabricantes ventanas aluminio, ventanas PVC precios.

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES Avís Legal | Contacte | Gestió: Empordà Disseny