Finestres de PVC

FINESTRES PVC BINSTAL

Coneix les característiques i avantatges de les finestres de PVC Binstal.

 

A¤LLAMENT ACÚSTIC

 

L’augment del  soroll del tràfic i les grans exigències de confort, son només algunes de les raons per les quals l’aïllament acústic en la construcció agafa cada cop més importància. Les finestres Binstal de PVC tenen l’aïllament acústic necessari per qualsevol tipus de construcció.

 

Finestres PVC


 

DISSENY
L’estètica de la façana de la construcció és un dels factors decisius per valorar un immoble; Cap altre detall pot entusiasmar, despertar interès i transmetre qualitat  . Tots els sistemes de finestres de PVC Binstal responen una òptima síntesi de formes (una o varies fulles, correderes, abatibles, de projecció) totes elles de la major qualitat
 

 Finestres PVC

 

 

ESTALVI ENERGÈTIC

 

El sistema de qualitat de les finestres de PVC Binstal creen un excel·lent aïllant tèrmic, requisit indispensable en les construccions actuals.

 

 Finestres PVC

 

MANTENIMIENT

Los sistemas de finestres de PVC Binstal desenvolupats amb alta qualitat estableixen alts nivells de rendibilitat respecte la cura, el manteniment i la llarga vida oferint manteniment, fàcil neteja i llarga duració.
 

 Finestres PVC

 

 Altres característiques de les finetres de PVC Binstal:

-      Baixa permeabilitat a l’aire
-      Estanquitat a l’aigua
-      Immune a la contaminació
-      Resistent a la condensació
-      Major seguretat  

 

 Descobreix també les mosquiteres Binstal.

 

 

 

Binstal persianes i finestres: Finestres, persianes, finestres de PVC, estalvi energètic, mosquiteres, mosquiteres per finestres, finestres d'alumini, fabricantes ventanas aluminio, ventanas PVC precios.

 

 

 

 

 

 

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES AvÝs Legal | Contacte | Gestiˇ: EmpordÓ Disseny