Finestres mixtes

FINESTRES MIXTES: FUSTA & ALUMINI

Ja coneixes les finestres mixtes? Binstal et presenta els seus avantatges.

 

 

AILLAMENT TÈRMIC
La fusta constitueix un aillant tèrmic natural: no s'escalfa amb la radiació solar durant l'estiu, i millora l'aillament tèrmic durant els mesos de més fred. Gràcies a això es redueix apreciativament la necessitat d'enregia per a calefacció i refrigeració, fet que també acaba derivant en un estalvi econòmic.

 

 

 Finestres mixtes
 
AILLAMENT ACÚSTIC
L'estructura de la fusta de les finestres no té, al contrari del que passa amb el metall, parts buides, una característica molt important per l'aillament acústic.
 

 Finestres mixtes

 

 

COMFORT HABITACIONAL
La utilització de la fusta implica reducció al mínim de les fonts de contaminació interiors d'un edifici, fonts que modifiquen la qualitat de l'aire, produeixen camps electromagnètics artificials o generen emissions perjudicials. La fusta permet mantenir l'estructura en condicions de màxima transpiració biotèrmica.

 

 

ESTÈTICA
La fusta en els interiors s'integra harmoniosament amb el mobiliari i millora el comfort habitacional. La possibilitat d'escollir entre una dilatada gamma d'acabats satisfà cada necessitat estètica que es pugui presentar.

 

 

RECOBRIMENT D'ALUMINI EXTERIOR
L'alumini a l'exterior evita el manteniment i afavoreix l'estanqueitat de l'aigua i l'aire, oferint al projectista la possibilitat d'expressar-se amb noves formes i colors. a més a més, és un material no inflamable que, en cas d'incendi, no desprèn substancies nocives per la salut. També és un material ecològic: per a la seva formació no exigeix un gran cost energètic, no és tòxic i és reciclable.
Al ser un material molt lleuger, l'alumini permet una fàcil i ràpida instal·lació, i s'adapta a qualsevol tipus d'obra i necessitat arquitectònica.
 
 

 Finestres mixtes

 

 

 

 

 Ja coneixes els avantatges de les finestres de PVC?

 

 

Binstal persianes i finestres: Finestres, persianes, finestres de PVC, estalvi energètic, mosquiteres, mosquiteres per finestres, finestres d'alumini, fabricantes ventanas aluminio, ventanas PVC precios.

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES AvÝs Legal | Contacte | Gestiˇ: EmpordÓ Disseny