Finestres Alumini

FINESTRES D'ALUMINI

L'alumini presenta els següents avantatges:

 

 

Aïllament tèrmic, i resistència: Especialment a la corrosió, pel que dura més temps, i en millor estat. A més a més, les finestres d'alumini, impedeixen l'entrada d'humitat, microorganismes, olors i altres gasos, i com que es tracta de finestres mb trencament del pont tèrmic, suposen un gran aïllament de les temperatures exteriors (i un gran estalvi energètic). És un producte no tòxic, innocu, higiènic i inodor.

 

 

Reciclable, i a més a més, de forma indefinida. L'alumini es pot reciclar tantes vegades com es vulgui sense perdre cap de les seves qualitats ni propietats físiques. La seva taxa de recuperació és de més del 85% i el seu cicle de vida és sostenible de principi a fi.

   

Incombustible: el punt de fusió de l'alumini és de 660ºC, una temperatura molt més elevada que la de la majoria de materials de construcció, i en cas d'indenci no desprèn substàncies nocives per la salut.

 

 

Manejable: pot ser fabricat en multitud de formes diferents i permet infinitat d'acabats i possibilitats de disseny.

 

 

 finestres alumini 
 
 
Finestres alumini
 
 
 
 
 

 Ja has sentit a parlar de les finestres mixtes?

 

 

Binstal persianes i finestres: Finestres, persianes, finestres de PVC, estalvi energètic, mosquiteres, mosquiteres per finestres, finestres d'alumini, fabricantes ventanas aluminio, ventanas PVC precios.

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES Avís Legal | Contacte | Gestió: Empordà Disseny