Finestres de vidre

FINESTRES DE VIDRE ESSENZA

 

Beneficis: 

 

Binstal Finestres de Vidre

 

 

 

Confort: La capacitat termo aïllant i aïllament acústic converteixen Essenza ideal en ambients en els quals es desitgen confort i  discreció.

 

Aïllament acústic: L'aïllament acústic dels vidres converteix el producte en ideal per a ambients on el confort i privadesa són requisits primaris: hotels, centres de benestar, residencials de prestigi.

 

Resistència estructural: la resistència a la pressió del vent està classificada amb Classe C4 (1.600 Pa), amb node central estàndard. Perfils mes amplis que els estàndard permeten prestacions superiors.

 

Estanquitat aire i aigua: L'elevada estanquitat a l'aire i aigua és deguda a la utilització de guarnicions perimetrals, de diversos components sellants (taps, escumes, membranes) i a l'elevada capacitat de drenatge assegurada pel dispositiu T-Rex.

 

 

Característiques Tècniques:

 

La fulla es presenta a la vista com una superfície totalment de vidre, es tracta d'un tipus de fulla estructural que comparteix amb la façana contínua alguns criteris constructius.

 

Els perfils de fulla estan inserits a l'interior dels vidres i amagats per una serigrafia interna de doble cara als vidres.

La tasca dels perfils és crear el lloc necessari per als accessoris.

Amb la finalitat d'augmentar la rigidesa i la resistència al vent, en els perfils del node central vénen inserides barres d'acer “de sèrie”.

 

No hi ha pràcticament límit a la possibilitat d'elecció dels vidres: Baix emissius, de control solar, selectius, acolorits, laminats, amb aïllament  acústic, etc.

 

Sempre es suggereix utilitzar un premarc d’acer per garantir la correcta funcionalitat del tancament i una instal•lació ràpida.

 

Binstal Finestres de Vidre

 

 

 

L'obertura i tancament estan garantides per una mecànica elevable capaç de moure una fulla de 200 Kg.
 

 

És possible realitzar una configuració anti-intrusió:


 - Punts de tancament
   suplementaris


 - Sistema anti-elevació


 - Panys


 - Vidres laminats 

 

 

Coneix els avantages de les finestres d'alumini

 

 

Binstal persianes i finestres: Finestres, persianes, finestres de PVC, estalvi energètic, mosquiteres, mosquiteres per finestres, finestres d'alumini, fabricantes ventanas aluminio, ventanas PVC precios.

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES Avís Legal | Contacte | Gestió: Empordà Disseny