Sinergia Interiors

PROJECTE: Reforma d'una antiga botiga de mobles i fusteria en un estudi de disseny d’interiors

 

AUTOR: SINERGIA INTERIORS S.L  www.sinergiainteriors.com
 

Com a plantejament inicial es va buscar trencar bruscament amb el passat, allunyant-nos el màxim possible de compartiments estancats amb distribucions de mobiliari afogades i circulacions impossibles.

 

La intenció doncs, era vincular el màxim possible l’interior de la botiga amb l’exterior, gaudint de la llum natural, el paisatge rural i el flux constant de vianants, enriquint-nos de cada estació i vivint cada hora del dia.

 

Aquesta preocupació per la il·luminació ens porta a crear un joc entre la llum i l’ombra creant escenografies perfectes per a cada hora del dia i necessitat.

 

Per l’exposició de mobiliari es prefereix treballar amb poques marques i sel·leccionades, buscant més enllà de fabricants i trobant camins i filosofies pròximes.

 

Una “serp” en alçat ens recull els diferents ambients del showroom, distribuint-se de forma que crea paviment, paret i sostre repetidament, tot donant la benvinguda als visitants amb el primer pas d’entrada.

 

Tot seguit, la zona més creativa s’aixeca sobre un esglaó, dignificant-se damunt el paviment industrial del local. Aquest espai acull, en primer lloc, la zona d’atenció al client i administració. Darrera mateix hi ha la zona de disseny, quatre grans taules
emmarcades per uns llargs armaris i un pati interior que crea visibilitat cap a la porta d’entrada. Un petit sofà i un televisor marquen el lloc de relació entre companys, alhora que ens lliga amb les noves tecnologies per presentar els projectes als clients.

 

Voltant la tarima s’aixeca per un extrem un volum mostrador de tèxtil (fundes nòrdiques, coixins, catifes, teles), marcs i cadires tot disposat de forma marcadament ordenada i retro-il.luminada. A l’altra banda, el gran aparador mostra les últimes adquisicions, ja siguin peces de disseny, d’art ó de creació pròpia. Un espai viu i canviant, seguint pas a pas les noves idees i apostes creatives.

 

A l’espai de ventes, una taula rodona ajuda a aproximar-se al client i en millora la interactuació, finalitat essencial per treballar.

 

El paviment existent era una moqueta deteriorada encolada sobre “terrasso” i s’opta per donar continuïtat a l’espai aplicant un revestiment continu de resines epoxi del TERRALEVING amb acabat brillant i de color gris antracita com el sostre.

 

 

persianas i finestres

 

persianas i finestres

 

 

 

Descobreix el projecte de Patricia García del Barrio 

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES Avís Legal | Contacte | Gestió: Empordà Disseny