Grup Feliu Moy

PROJECTE: REFORMA DEL BAR CENTRE

 

AUTORS: GRUP FELIU MOY

 

Grup Feliu Moy és una empresa amb quasi quaranta anys d’experiència en el sector. Un grup format per diferents unitats de negoci: Pintura general i decorativa, Construcció d’obra nova i rehabilitació, interiorisme i disseny, lacats i vernissats a cabina, retolació i servei global en construcció i rehabilitació (Claus en mà). Aquesta diversitat de treball ens dona la possibilitat de treballar amb les diferents unitats arribant així a un resultat final totalment satisfactori.

 

 

 persianas i finestres

 

 

Se’ns encarrega la reforma d’un bar emblemàtic del poble de Verges. En aquest cas és el departament d’interiorisme i disseny “mira’m” que fa el projecte. El realitza conjuntament amb les diferents unitats i un grup d’industrials amb el que treballem habitualment.

 

La seva situació a peu de carretera, fa que els clients siguin gent diversa que busca un descans enmig del seu camí, a la vegada és un lloc de trobament de gent gran del poble que els agrada jugar a cartes, i gent de totes edats amants del futbol.

 

El nostre client vol donar un aire totalment renovat al local, buscant-hi un ambient agradable i juvenil. Vol que aquests tres tipus de clients tinguin zones totalment diferenciades, amb un punt de connexió que és la barra. Per tant dividim el local en 3 espais que tenen exactament el mateix tipus de mobiliari però el seu color els diferencia.

 

Una zona de joc de cartes, una de menús i una que habitualment tindrà tancada per un portal motoritzat, però obrirà en dies de festes, partits de futbol o altres aconteixements.

 

Aquests tres espais estan connectats entre si per el motiu decoratiu de les parets, i un portal motoritzat que amaga l’espai més juvenil, decorat amb un graffiti d’una ciutat és el punt d’unió. Aquest es va escampant per totes les parets adaptant-se a cada espai.

 

Un joc de sostres suspesos de diferents formes ens serveixen com a suport per a diferents tipus d’il·luminació, que va canviant depenent del moment del dia en el que ens trobem. Donant una il·luminació més general de dia i una altre de més teatral de nit.

 

 

 persianas i finestres
 
 
 
Descobreix el projecte de Maite Prats o informa't dels avantatges de les mosquiteres Binstal.
© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES Avís Legal | Contacte | Gestió: Empordà Disseny