Sabies que...?

A Binstal, a diferencia d’altres, tenim la possibilitat de fer les seves finestres de PVC amb mes varietat de colors?

 

La nostra gamma de colors, més de 150, combinen a la perfecció amb l’arquitectura i el disseny de l’habitatge;
Amb un innovador procés que revoluciona el tractament del color en els perfils del PVC,  podem gaudir de les grans possibilitats creatives i estètiques amb la màxima garantia de qualitat i aïllament tèrmic i acústic;
Els nostre perfils no requereixen cap manteniment especial per conservar les condicions estètiques i la durabilitat del material.
Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres 972 640 481 o info@binstal.com

 

 finestres PVC

 

Un bon manteniment dels punts claus redueix les reparacions cares?

 

Els rails, en el cas de fulles corredisses han de ser sempre nets, són un punt crític. Cal mantenir engreixats els mecanismes de tancament i de maniobra de les seves finestres. És molt important vigilar i detectar el més aviat possible la pèrdua d'estanqueïtat dels perfils, la presència de trencaments, fallades en la subjecció dels vidres i el deteriorament o despreniment de la pintura, si escau.

Binstal.Finestres de PVC i Finestres d'Alumini

 

S'allarga la vida de les finestres amb una neteja correcta?

 

Per a netejar l'alumini s'emprarà aigua clara i s'assecarà amb un drap suau i absorbent aproximadament cada 3 mesos. En superfícies més brutes s'usarà una esponja de nylon amb algún detergent no alcalí, s'esbandirà amb abundant aigua clara i s'assecarà amb un drap suau i absorbent. S'evitarà la neteja de les superfícies quan siguin calentes o assolellades, sobretot per als lacats. Mai s'han d'aplicar dissolvents, abrasius, acetona, alcohol en aquest superfícies d'alumini.

 

Binstal. Finestres de PVC y Finestres d'Alumini

 

 

 

L’elecció del vidre és clau en àrees càlides?

 

Per les zones càlides o molt exposades al sol, a més d’un l’alt contingut en Plata, es recomanen vidres amb altres Òxids Metàl·lics que augmenten el seu poder de reflexió. Aquesta capa es col·loca en el vidre exterior i orientada cap a la càmara. D’aquesta manera s’aconsegueix reduir l’entrada d’energia solar, disminuint el factor solar. Només la meitat de l’energia traspassa el vidre i arriba a l’interior de l’edifici. El resultat és un increment notable de l’estalvi energètic (Refrigeració a l’estiu i Calefacció a l’hivern) afavorint, a més, la cura del medi ambient.

Binstal. Finestres de PVC y Finestres d'Alumini

 

 

 

L’elecció del vidre és clau en àrees fredes?


En els vidres dobles aïllants, el vidre interior té gran capacitat d’aïllament tèrmic, fet que impedeix en gran mesura la transmissió energètica.

 

Aquest vidre té una capa neutra extremadament fina de metalls nobles, principalment plata, que li dóna aquesta propietat. Aquests vidres estan recomanats especialment per a zones amb baixes temperatures, ja que aconsegueixen reduir l’intercanvi energètic entre l’interior i l’exterior, afavorint així l’estalvi en calefacció.

 

Binstal. Finestres de PVC y Finestres d'Alumini

 

 

 

Els materials d’una finestra tenen gran influència sobre l’estalvi energètic?

 

Els materials més utilitzats per la fabricació de finestres són la fusta, el PVC i l’alumini. L’alumini és un material excel·lent amb les millors prestacions, però el seu principal inconvenient és que és un molt bon conductor tèrmic, transmet molt eficientment l’energia, i per tant fa de pont tèrmic.


 
Això s’ha resolt trencant aquest pont tèrmic amb un perfil de poliamida. Aquest s’intercala entre dos perfils d’alumini perquè la cara interior i l'exterior no estiguin en contacte entre sí. D’aquesta manera es redueixen molt les pèrdues d’energia. 

 

Binstal. Finestres de PVC y Finestres d'Alumini

 

 

 

L’alumini és un material ecològic?

 

Actualment, el 60% de l’energia utilitzada per a la fabricació de l‘alumini és hidroelèctrica, una energia renovable. A més, l’alumini es pot reciclar il·limitadament sense cap pèrdua en qualitat.

 

El reciclatge de l’alumini només requereix el 5% de l’energia que cal per a la seva transformació inicial. Des del punt de vista ecològic, per l’estalvi energètic que suposa la seva utilització, l’alumini constitueix avui dia un dels materials més recomanats.

 

Binstal. Finestres de PVC y Finestres d'Alumini

 

 

 

Descobreix un nou Sabies que...? a cada e-clacs, el nostre butlletí!

Aprèn més a través de les experiències dels nostres Partners, a la secció Colze a colze.

 

 

Binstal persianes i finestres: Finestres, persianes, finestres de PVC, estalvi energètic, mosquiteres, mosquiteres per finestres, finestres d'alumini, fabricantes ventanas aluminio, ventanas PVC precios.

© 2008 BINSTAL PERSIANES I FINESTRES AvÝs Legal | Contacte | Gestiˇ: EmpordÓ Disseny